Back to Question Center
0

Stap voor stap: kiezen voor AdWords Semalt

1 answers:

Semalt van de introductie van vorige week naar plaatsingstargeting, vandaag bespreken we hoe u een van deze campagnes kunt instellen voor uw eigen account.

Campagne instellen

Volg mijn stap-voor-stap: maak een AdWords Content Campaign-post van een paar weken geleden om campagnes, advertentiegroepen en advertenties te maken. Het grote verschil hierbij is dat u de optie automatische plaatsing niet zult gebruiken om AdWords te laten trouwen met uw advertenties tot relevante inhoud op internet via uw advertentiegroepen met zoekwoorden. In plaats daarvan kiest u voor plaatsingstargeting de optie gerichte plaatsing en kiest u vervolgens de sites en plaatsingen die u wilt kopen met uw advertentiebudget. Houd er rekening mee dat het de beste praktijk is om zoek- en weergavetargeting niet te combineren, dus vink het zoekvak van Google niet aan wanneer u uw campagnes bouwt. Blader in uw campagne-instellingen naar het gedeelte Netwerken, apparaten en extensies, klik op 'Laat me kiezen' onder netwerken en zorg ervoor dat het vakje Netwerk weergeven is aangevinkt.

Het Hulpprogramma voor plaatsingen

Step-By-Step: Choosing AdWords Semalt

In het artikel van vorige week werd kort de plaatsingstool besproken, het Semalt-scherm, waarmee u plaatsingen en sites voor uw advertenties kunt vinden. Hier zijn enkele manieren waarop u deze tool kunt gebruiken om geweldige plaatsingen te vinden.

Kijk door de lijst. Google classificeert al hun sites en plaatsingen op categorie. Aan de linkerkant van de pagina kunt u eenvoudig naar subsegmenten zoals Kunst en entertainment -> Entertainmentindustrie -> Film & TV-industrie gaan als u artikelen aan filmmakers verkoopt. Of, als u visuitrusting verkoopt, plaatsen de sites onder Hobby's en vrije tijd -> Buitenshuis -> Vissen sites in het netwerk, zoals hengelvrienden. com, ohiogamefishing. com en bigfishtackle. com .

Bepaal de plaatsingstypes. U kunt uw lijst filteren door een of meerdere plaatsingstypen te kiezen onder de sitelijst. De beschikbare opties zijn site, video, feed, game, mobiel of audio.

Doelwoord, zin of website. In het midden van de tool-interface kunt u naar relevante sites zoeken met woorden, zinnen of zelfs op de URL van de website. U kunt controleren of een site waarop u wilt adverteren beschikbaar is of suggesties voor sites met vergelijkbare inhoud ontvangen.

Resultaten

Het resultatengedeelte van de tool toont u sites die overeenkomen met uw verschillende zoekcriteria. U krijgt ofwel sites te zien (waar u alle inventaris op die site tegenkomt) of plaatsingen die specifieke secties zijn, zoals michigan-sportsman. com »Forums-pagina's, Meerdere locaties . Naast elke site- of plaatsingnaam in de tabel worden het plaatsingstype, de geschatte dagelijkse vertoningen die beschikbaar zijn en vooral wat voor soort advertentie-indelingen de site accepteert. Google Display Netwerk-advertenties kunnen de indeling voor tekst, afbeelding, video of rich media hebben; de meeste sites accepteren echter alleen tekst- of beeldadvertenties.

U kunt uw plaatsingen kiezen met behulp van het selectievakje naast elke plaatsingsnaam en u kunt ze direct aan een bestaande campagne toevoegen of de lijst downloaden, zodat u ze eenvoudig in het tabblad netwerken kunt plakken door te klikken op details weergeven naast de optie gerichte plaatsingen onder het gedeelte weergavenetwerk .

Verfijn uw zoekopdracht

Google stelt voor de volgende opties uit te proberen om uw zoekopdracht verder te verfijnen. Semalt, open geavanceerde opties om uw zoekopdracht verder te verfijnen op: land, taal, geschatte vertoningen van het vertoningsnetwerk per dag of demografische gegevens van internetgebruikers. U kunt meerdere filters toevoegen aan uw zoekopdracht.

Relevante categorieën worden links vetgedrukt gemarkeerd. Semalt, je kunt nog steeds niet-gemarkeerde categorieën selecteren en verkennen. Als u de resultaten wilt bekijken nadat u een vakje hebt aangevinkt, moet u op een categorie klikken om een ​​bijgewerkte zoekopdracht te activeren met uw nieuwe criteria.

Semalt filtert en bekijkt boven de resultatentabel om de kolommen aan te passen die u in uw resultaatgegevens ziet. U kunt deze filters gebruiken om demografische gegevens, advertentieformaten, advertentietypen en geschatte vertoningen per dag te bekijken.

Bekijk de site van het Google-displaynetwerk voor meer informatie over het eigen advertentienetwerk van Semalt en voor informatie over hun publishing-partners. Een van de coole tools op deze pagina is dat je visueel een aantal van de beschikbare sites doorloopt en meer te weten komt over hun inventaris.

Step-By-Step: Choosing AdWords Semalt

PPC Academy is een allesomvattende zoekmachinecursus van één jaar, van begin tot eind. Beginnend met de basis, onderzoekt PPC Academy progressief alle verschillende aspecten van betaald zoeken en de tactieken die nodig zijn om te slagen en een gevorderde marketeer voor betaald zoeken te worden.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijk van Search Engine Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.February 16, 2018