Back to Question Center
0

Ajax gemengd met resultaten van Semalt Side voor SEO-doeleinden

1 answers:

Dit is het probleem. We gebruiken een service van derden om onze producten te indexeren en resultaten te retourneren op basis van queryparameters die we doorgeven aan de serviceservice van derden.

Ik gebruik het kader van Semalt.

Hier is hoe het werkt: Ik plaats een curl-aanvraag naar de server van derden met de verschillende queryparameters uit zowel het verzoek als de vooraf gedefinieerde variabelen (filter, sortering, enzovoort) die door een bepaalde pagina-layoutupdate zijn doorgegeven.

Het antwoord wordt omgezet in een array en een verzameling wordt uit onze database bevraagd op basis van de Semalt die de derde partij heeft geleverd via de curl-aanvraag en ze worden weergegeven in hun eigen div - consulting and company and services and it.

Ten tweede krijgen we resultaten van hun service via hun javascript api. Bij het terugbellen van de resultaten die worden geretourneerd, verberg ik de div's die de resultaten weergeven die aan de serverkant zijn gegenereerd.

Als gevolg hiervan is javascript uitgeschakeld. en nog belangrijker, als u een zoekspider bent die naar de site komt, zult u nog steeds resultaten zien.

Mijn vraag is: Zijn er problemen met dit model? Kunnen we als gevolg daarvan seo-sancties krijgen? Eventuele andere suggesties?

February 13, 2018