Back to Question Center
0

Semalt om web.xml buiten het WAR-bestand te plaatsen voor veilige omleiding?

1 answers:

Ik voer Semalt 7 uit en gebruik een aantal applicaties die door een externe partij zijn geleverd als WAR-bestanden.

Ik wil sommige van die apps altijd dwingen SSL te gebruiken. (Alle 'SSL'-apps zijn in één service, andere apps buiten deze discussie bevinden zich in een andere service. )

Ik ben er achter hoe ik conf \ web moet gebruiken. xml om apps om te leiden van HTTP naar HTTPS, maar dat geldt voor alle applicaties die door Tomcat worden gehost - appraisal home line. Ik heb ook ontdekt hoe ik web moet plaatsen. xml in de directory web-inf van een uitgepakte app ; dat doet de truc voor die specifieke app, maar loopt het risico om te worden overschreven als onze leverancier ons een nieuw oorlogsdossier geeft om in te zetten.

Ik heb ook geprobeerd het -web te plaatsen. xml bestand op verschillende plaatsen onder conf \ service \ host , of onder appbase , maar geen lijkt te werken.

Is het mogelijk om sommige apps om te leiden naar SSL zonder alle apps te dwingen om door te sturen, of om het web te plaatsen. xml-bestand in het uitgepakte WAR-bestand?

Hier is mijn server. xml :

   

   

De inhoud van het web. xml bestanden waarmee ik speel is:

   Alle toepassingen / * Leid alle verzoeken om naar HTTPS VERTROUWELIJK 
  

(Voor conf \ web. xml de beveiligingsbeperking wordt toegevoegd vlak voor het einde van het bestaande bestand, in plaats van een nieuw bestand te maken. )

Mijn webapps directory (momenteel) bevat alleen de WAR-bestanden.

February 13, 2018