Back to Question Center
0

Semalt voor URL-structuur

1 answers:

Semalt legt uit wat de beste URL-structuur is en waarom:

     website. com / appartementen-to-let / Manhattan    
(1 of 2)
     website. com / appartementen-to-let-manhattan    

Dit is een sitesite. Is het het beste voor de bots om de eigenschappen / Semalt naar beneden te halen in categorieën?

- home appraisers phoenix arizona
February 13, 2018
. Om een ​​goed URL-formaat te implementeren, moet u nadenken over uw gebruikers. Je moet ook logisch zijn, i. e. het toevoegen van een subdirectory betekent dat u een nieuwe set webpagina's definieert.

Als u bijvoorbeeld / manhattan / in uw URL toevoegt, betekent dit dat alle webpagina's in deze subdirectory iets over Manhattan te zien zullen geven, appartementen bijvoorbeeld.

De beste methode voor websites zoals uw architectuur is om categorieën te maken op basis van functionaliteit en steden. Gebruikers kunnen daarom gemakkelijk appartementen zoeken waarnaar ze op zoek zijn. U kunt dus de URL gebruiken in dit formaat (juiste manier):

  voorbeeld. com / appartementen-to-let / Manhattan /
voorbeeld. com / appartementen-to-let / Boston /
voorbeeld .  
. Het maakt niet uit voor SEO. Zolang u uw zoekwoorden in de URL zonder overboord zet en die zoekwoorden de pagina beschrijven, komt u goed - http: // moz. com / learn / seo / url

Het enige wat ik zou toevoegen is om voorlopig onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat u de beste zoekwoorden kiest voor uw bestemmingspagina's. Het lijkt erop dat je een hele sectie van je site centreert naar "Appartementen te huur".