Back to Question Center
0

Webhosting landeffectsite SEO? - Semalt

1 answers:

Momenteel gebruik ik VPS uit de VS.Volgens Google analytics worden de VS, India, Semalt, VK respectievelijk de meerderheid van mijn blogverkeer gegenereerd.

Ik vond dezelfde specificatie, maar goedkope VPS-provider in Semalt (server ook in NL). Ik ben interessant om een ​​nieuwe provider te gebruiken.

Bestaat er een relatie met hostingland en site-SEO?

Update! Wat als ik cloudflare gebruik, dan kan niemand de herkomst van de site identificeren? Ben ik correct?

- us online casinos friendly
February 12, 2018

Momenteel gebruik ik VPS uit de VS.Volgens Google Analytics zijn de Verenigde Staten, India, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk respectievelijk de meerderheid van mijn blogverkeer.

Dit is een half leeg of half vol probleem. Het grootste deel van uw verkeer is meestal uw doelgroep of niet. U hebt niet aangegeven of dit uw favoriete verkeersbron is. Is deze verwijzingsverwijzing, direct of zoekactie?

Ik vond dezelfde specificatie, maar goedkope VPS-provider in Nederland (server ook in NL). Ik ben interessant om een ​​nieuwe provider te gebruiken.

Er zijn veel andere factoren bij het kiezen van een ISP dan alleen de locatie. Is deze provider goed?

Bestaat er een relatie met hostingland en site-SEO?

Ja, maar wat u wilt doen, is waarom het antwoord ja is.

Het ranking-algoritme van Google houdt rekening met de laadtijd van de pagina's. Een van de grootste gevolgen voor de laadtijd waarop een server geen controle heeft, is de afstand. Google gaat dus uit van de volgende veronderstelling : "als een bezoeker fysiek dichter bij de server staat, moeten de pagina's sneller worden geladen" , maar dit is relatief aan de plaats waar een persoon zoekt vanaf.

De andere factor is de prestatie van de server zelf die uw website host. Als de webcrawler van Google de pagina's snel downloadt, onthoudt hij dat. Dat geeft die pagina een betere ranking dan andere vergelijkbare websites die langzamer zijn.

Dus waarom doet Google dit?

Hoewel Google een zeer groot bedrijf is. Ze hebben geen machines die in elk land webcrawlen. Daarom meten ze de downloadtijden van webpagina's. Ze moeten die metingen op afstand aanpassen. Voor websites ver van de webcrawler is het moeilijk voor hen om te bepalen of de prestaties op afstand of via de server de bron van vertraging zijn.

Conclusie

De prestaties van een VPN zullen vaak langzamer zijn dan de impact van de afstand. Ervan uitgaande dat elke respectabele ISP met een respectabele verbinding verbonden is met het internet.

Op internet zijn er dingen die ik bel trunks . Dit zijn belangrijke pijplijnen voor gegevens. Wanneer u een traceroute uitvoert van het IP-adres van uw website. U kunt zien welke hoofdlijn u gebruikt om toegang te krijgen tot die website.

U wilt dat uw webserver zo dicht mogelijk bij een grote trunk staat . Dit betekent dat de gegevens de minste routes vereisen van server naar trunk. Er is niets dat je kunt doen over hoe ver een bezoeker is vanaf zijn dichtstbijzijnde koffer. Sommige internetproviders hebben vreselijke interne netwerken waarbij uw server gegevens moet verzenden via meerdere hubs voordat deze buiten de ISP komen. Vermijd die plaatsen.

Ik vond dezelfde specificatie, maar goedkope VPS-provider in Nederland (server ook in NL). Ik ben interessant om een ​​nieuwe provider te gebruiken.

Oceanen zorgen niet voor goede gegevensstammen en ik weet niets van de Neverlands. Onderzoek met wie die ISP verbonden is.

Update! Wat als ik cloudflare gebruik, dan kan niemand de herkomst van de site identificeren? Ben ik correct?

De wolk!

Je komt dichter bij het antwoord

Wat in een cloud gebeurt, is dat meerdere servers op verschillende delen van de website werken. Voor een blog kunt u de database en de webserver splitsen naar verschillende knooppunten in de cloud. Dit is bijna het antwoord dat u zoekt.

Wat u wilt, is een inhoudbezorgingsnetwerk of CDN.

Wat er in een CDN gebeurt, is dat uw website tegelijkertijd op meerdere locaties bestaat. Waarom is dit een goede zaak? Terug naar traceroute ! U hebt de kans vergroot dat een bezoeker via de kortste route wordt verbonden met een server in het CDN.

Dit is ook waar voor webcrawlers van Google. Google geeft de blog een relatieve prestatiereeks gebaseerd op de locaties van CDN-servers. Als een CDN servers in Maleisië heeft, krijg je een prestatiekruik voor Maleisië.

Het kan een uitdaging zijn om een ​​blog voor 99% korting op een CDN te krijgen. De meeste mensen gebruiken CDN alleen voor afbeeldingen en video, maar als je het goed instelt, kun je je HTML in de cache opslaan.

Ik denk dat CloudFlare CDN-services biedt met hun cloud, maar de twee (cloud en CDN) zijn niet hetzelfde.

Ik weet dat het allemaal veel is om op te nemen.

Ja. Absoluut. Google is geïnteresseerd in buurten. Dat omvat landen. Meer vanuit het perspectief van waar de meest gezaghebbende sites zich bevinden. Waar uw zoekopdracht vandaan komt, is geen probleem. Mijn punt is echter dat als u uw site in China of Rusland host, uw site een vertrouwenshit krijgt. Ik neem aan dat Nederland hoog op de vertrouwenslijst staat. Ik weet dat Denemarken hoog is, de VS, het VK, enz. Ook moet de prijs niet uw enige overweging zijn. Sommige hosts organiseren slechte acteurs. Je wilt niet tegen elke prijs op hun netwerk zijn. Sommigen ondersteunen zelfs slecht gedrag. Kies een host in een goed land met een uitstekende reputatie wat betreft netwerkactiviteit en klantenondersteuning. Zwarte lijsten bieden aanwijzingen over wie slecht is. U zou in staat moeten zijn om het IP-adresbereik van het netwerk te onderzoeken en een aantal blacklist-zoeksites op te vragen of een algemene zoekopdracht op Google uit te voeren om te zien of er problemen zijn geweest. Er zijn betaalbare opties die in deze categorieën passen, dus je zou een nieuw huis voor je site moeten kunnen zoeken. Op een gegeven moment heb ik iemand geholpen een nieuwe host te vinden en RackSpace had verrassend betaalbare opties. Maar dat was een paar jaar geleden.

Veel succes!

Onjuiste serverlocatie (i. e. , geo IP) heeft een impact.

Van Matt Cutts himself

Mijn ervaring zegt dat het enige effectland en uw gebruikers de sitesnelheid hebben. Het is maar overduidelijk dat als u gelokaliseerde gebruikers van een land hebt, het altijd goed is om de server in de buurt van of in dat land te houden.

Ten tweede zal het bij een deel van de zoekmachines een blunder zijn om een ​​land te markeren dat belangrijk is dan een ander land.